Vacature: werkstudenten transfer pricing

Vacancy

Ectacon zoekt economisch georiënteerde en hands-on transfer pricing werkstudenten.

Wat kan je bij ons doen?

Wij zoeken 3e en 4e jaars economisch georiënteerde studenten (zoals studenten fiscale economie, fiscaal recht, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, econometrie etc.) om 2-3 dagen per week aan onze projecten mee te werken. Wij passen nadrukkelijk het “learning on the job” principe toe, waardoor je al na een korte periode zelfstandig aan onderdelen van projecten kunt werken. De lengte van het werkstudentschap is bespreekbaar, maar is tenminste 3 maanden. Het is ook mogelijk om op afroepbasis te werken als dat (tijdelijk) beter past.

Ectacon

Ectacon is een jong, snel groeiend en onafhankelijk transfer pricing advieskantoor in Amsterdam. Wij verlenen transfer pricing adviezen en daaraan gerelateerd (internationale) fiscale- en economische adviezen aan bedrijven, overheden en (andere) belastingadvieskantoren. Klanten variëren van startups tot internationale MKB-bedrijven en grote binnen- en buitenlandse (beursgenoteerde) multinationals.

Procedure

Heb je interesse om als werkstudent bij ons aan de slag te gaan? Mail dan je cv en een korte motivatie naar work@ectacon.com. Wij nemen dan contact met je op en nodigen je na de initiële selectie eventueel uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek horen wij graag meer over je interesses en wat je zoekt als werkstudent. Wij zullen tijdens dit gesprek meer vertellen over wat we doen, wat er mogelijk is en wat we van jou verwachten.

Als je pas op termijn beschikbaar bent mag je ook contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Olaf Smits op work@ectacon.com.

Previus case Next case