Ectacon, opgericht in 2015, wordt geleid door Olaf Smits en Gerben Weistra.

Gerben Weistra

Gerben heeft meer dan 20 jaar consultancy ervaring in internationale fiscaliteit en transfer pricing. Hij adviseert bedrijven, overheden en advieskantoren over internationale fiscaliteit, transfer pricing en waarderingen. Gerben is opgenomen in de Transfer Pricing Expert Guide van Euromoney/Legal Media Group als top transfer pricing adviseur.

Lees meer

Olaf Smits

Olaf heeft meer dan 14 jaar consultancy ervaring in internationale fiscaliteit en transfer pricing. Gedurende zijn professionele loopbaan was Olaf verantwoordelijk voor diverse transfer pricing projecten vanuit een in-house en adviesperspectief.

Lees meer

Mark van Mil

Mark is een transfer pricing specialist bij Ectacon. Mark is zijn professionele loopbaan in 2016 gestart en heeft zich sindsdien gefocust op internationale fiscaliteit en transfer pricing. Bij Ectacon geeft Mark in een strategische adviesrol en op co-sourcing basis transfer pricing adviezen aan bedrijven en advieskantoren. Mark heeft een master behaald in fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam en een master international business law aan de Universiteit van Tilburg, beide cum laude.

Lees meer

Tomas van den Ouden

Tomas heeft meer dan 6 jaar consultancy ervaring in internationale fiscaliteit en transfer pricing. Hij heeft multinationals geadviseerd over het ontwerpen, documenteren en implementeren van transfer pricing strategieën en beleid. Bovendien heeft hij ervaring met het begeleiden van advanced pricing agreements (APA) en ondersteuning bij boekonderzoeken door, en discussies met de belastingdienst.

Lees meer

Ambuja Sharma

Ambuja is een transfer pricing analyst bij Ectacon. Ze heeft drie jaar werkervaring in India opgedaan als accountant en belastingspecialist.

Lees meer

Edwin van de Stolpe

Edwin is een master student aan de Universiteit van Amsterdm. Hij studeert fiscal economie en is op dit moment werkzaam bij Ectacon als werkstudent waarin hij het Ectacon team ondersteunt in diverse transfer pricing projecten

Lees meer