Ectacon, opgericht in 2015, wordt geleid door Olaf Smits en Gerben Weistra.

Gerben Weistra

Gerben heeft meer dan 20 jaar consultancy ervaring in internationale fiscaliteit en transfer pricing. Hij adviseert bedrijven, overheden en advieskantoren over internationale fiscaliteit, transfer pricing en waarderingen. Gerben is opgenomen in de Transfer Pricing Expert Guide van Euromoney/Legal Media Group als top transfer pricing adviseur.

Lees meer

Olaf Smits

Olaf heeft meer dan 14 jaar consultancy ervaring in internationale fiscaliteit en transfer pricing. Gedurende zijn professionele loopbaan was Olaf verantwoordelijk voor diverse transfer pricing projecten vanuit een in-house en adviesperspectief.

Lees meer

Tomas van den Ouden

Tomas heeft meer dan 6 jaar consultancy ervaring in internationale fiscaliteit en transfer pricing. Hij heeft multinationals geadviseerd over het ontwerpen, documenteren en implementeren van transfer pricing strategieën en beleid. Bovendien heeft hij ervaring met het begeleiden van advanced pricing agreements (APA) en ondersteuning bij boekonderzoeken door, en discussies met de belastingdienst.

Lees meer

Ambuja Sharma

Ambuja is een transfer pricing analyst bij Ectacon. Ze heeft drie jaar werkervaring in India opgedaan als accountant en belastingspecialist.

Lees meer

Edwin van de Stolpe

Edwin is een transfer pricing analyst bij Ectacon. Bij Ectacon geeft Edwin in een strategische advies rol en op co-sourcing basis transfer pricing adviezen aan bedrijven en advieskantoren. Edwin heeft zijn master fiscale economie behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer